Sinkhyaluronat (HA-Zn): En multifunksjonell ny ingrediens i hudpleie

Sinkhyaluronat (HA-Zn): En multifunksjonell ny ingrediens i hudpleie

2024-06-11

Introduksjon

Innen hudpleie,Sinkhyaluronat (HA-Zn)har fått betydelig oppmerksomhet for sin allsidighet og bemerkelsesverdige hudpleiefordeler.HA-Zn er en forbindelse som kombinererhyaluronsyre (HA) og sink, og tilbyr en rekke hudpleiefordeler, inkludert å fremme hudregenerering, gi antioksidantbeskyttelse og forbedre hudens fuktighet.Denne artikkelen vil detaljere egenskaper, fordeler og anvendelser av HA-Zn i hudpleieprodukter.

HA-Zn fremmer sårheling, har antibakterielle egenskaper og tilbyr antioksidanter og beroligende effekter, noe som gjør det til en verdifull komponent i både medisinske og kosmetiske bruksområder.Siden 2008 har Freda forsket på HA-Zn, og først og fremst brukt det i hudsårhelende produkter.Det er et nytt aktivt stoff utviklet i Kina for bedre å betjene innenlandske og internasjonale skjønnhetsselskaper og forbrukere.

发不发

Hovedkarakteristika for HA-Zn

HA-Zn kombinerer fordelene vedhyaluronsyre og sinkå danne en mektighudpleieingrediensmed følgende hovedegenskaper:

1. Høy fuktighetsgivende evne:

   - Hyaluronsyre er kjent for sin kraftige fuktighetsgivende kapasitet, som er i stand til å absorbere og holde på en stor mengde fuktighet, og holde huden hydrert og myk.

   - HA-Zn forbedrer hudens fuktighet, forbedrer fuktighetsinnholdet i huden og forhindrer tørrhet.

2. Antioksidantbeskyttelse:

   - Sink har utmerkede antioksidantegenskaper, i stand til å nøytralisere frie radikaler og redusere oksidativt stressskader på huden.

   - HA-Zn forbedrer hudens antioksidantmekanisme ved å fjerne frie radikaler, beskytte biomolekyler og mitokondriell funksjon.

3. Fremme sårheling:

   - Sink spiller en viktig rolle i hudreparasjon og regenerering, fremmer fibroblastaktivitet og akselererer sårheling.

   - HA-Zn fremmer effektivt hudregenerering ved å reparere sår og øke fibroblastaktiviteten.

4. Anti-inflammatoriske effekter:

   - Sink har betennelsesdempende egenskaper, reduserer hudbetennelse og lindrer irritasjon og hevelse.

   - HA-Zn lindrer huden betydelig ved å forhindre invasjon av partikler, og unngår utbruddet av hudbetennelse.

5. Forbedring av kollagensyntese:

   - Sink hjelper til med kollagensyntese, øker hudens elastisitet og fasthet.

   - HA-Zn fremmer kollagenregenerering, styrker hudens kollagennettverk og forsinker aldring.

Hovedvirkningsmekanismer

1. Forbedring av hudhydrering (mekanisme 1):

   - Hyaluronsyre er kjent for sine eksepsjonelle fuktighetsgivende evner, i stand til å absorbere og beholde en stor mengde fuktighet, og dermed øke hudens fuktighet.HA-Zn forbedrer hudens fuktighet betydelig ved å øke fuktighetsinnholdet, noe som gjør huden mykere og mer elastisk.

2. Hemming av metalloproteinaseaktivitet (mekanisme 2):

   - Metalloproteinaser spiller en nøkkelrolle i hudens aldring, med økt aktivitet som fører til kollagennedbrytning.HA-Zn beskytter kollagen i huden ved å hemme metalloproteinaseaktivitet, forsinke hudens aldring og opprettholde hudens elastisitet og fasthet.

3. Antioksidantbeskyttelse (mekanisme 3):

   - Sink har kraftige antioksidantegenskaper, fjerner effektivt frie radikaler og beskytter biomolekyler og mitokondriell funksjon i huden.HA-Zn nøytraliserer frie radikaler, reduserer oksidativt stressskader på huden, og forbedrer derved hudens antioksidantkapasitet og beskytter den mot miljøforurensning og UV-skader.

4. Fremme sårheling (mekanisme 4):

   - Sink spiller en viktig rolle i hudreparasjon og regenerering, øker fibroblastaktiviteten og akselererer sårheling.HA-Zn fremmer regenerering og aktivitet av fibroblaster, hjelper til med å reparere hudskader og forbedre hudens selvreparerende evne.

5. Fremme kollagensyntese (mekanisme 5):

   - Sink fremmer kollagensyntese, og forbedrer strukturen og funksjonen til huden.HA-Zn styrker hudens kollagennettverk, forbedrer hudens fasthet og elastisitet, slik at huden ser yngre og sunnere ut.

CPHI Focusfreda produktliste 2024_01

Applikasjoner og spesifikasjoner for HA-Zn

HA-Zn er en allsidig ingrediens som passer for ulikehudpleieproduktersom masker, lotioner, sprayer, serum og kremer.Dens vannløselige egenskap gjør at den kan tilsettes ved høye temperaturer.Anbefalt brukskonsentrasjon er0,1 % til 0,5 %.Ved formulering med HA-Zn bør det ikke brukes med kationiske overflateaktive stoffer for å forhindre utfelling.

Sikkerhetsbeskrivelse: HA-Zn er trygt og ikke-giftig ved anbefalt konsentrasjon, forårsaker ikke uønskede hudreaksjoner og kan trygt brukes i ulike kosmetikkprodukter.

Konklusjon

Sinkhyaluronat (HA-Zn), med sine utmerkede fuktighetsgivende, antioksidant-, sårhelende og antiinflammatoriske egenskaper, har blitt en viktigny ingrediensi modernehudpleieformuleringer.Ved å beskytte og forbedre huden omfattende, bidrar HA-Zn til å opprettholde hudens helse og ungdommelighet.Med pågående forskning vil bruken av HA-Zn i hudpleie bli mer omfattende, og gi forbrukerne flere hudpleiealternativer og overlegne hudpleieopplevelser.

博客底部栏

Forespørsel

Leter du etter de beste ingrediensene for å forbedre helse- og skjønnhetsformlene dine?Legg igjen kontakten din nedenfor og fortell oss dine behov.Vårt erfarne team vil umiddelbart tilby tilpassede innkjøpsløsninger.